16 травня

New! Польща.
Відпочинок на Балтійському морі

екскурсійний тур (4 дні / 3 ночі)
Львів - Ґданськ - Сопот - Мальборк - Варшава - Львів

Відпочинок, Польща, море - це те, що сподіваємось Ви занесли до свого списку речей, які треба зробити. Бажано вже цього року. Прибалтійська Польща влітку - це не лише цікава культура та архітектура, історія та побут наших добрих сусідів, а і найкрасивіші морські пляжі та курорти Балтійського моря. Незабутні вихідні чекають Вас: кораблі та архітектура казкового містечка на березі моря Гданська, море та пірс у місті-курорті Сопоті, найбільший середньовічний замок у Європі та світі за площею - замок Мальборк, Старе місто і Королівський тракт у колоритної Варшаві… Всього чотири дня, а так багато позитиву.


Програма:

1 день
20:00 Виїзд зі Львова комфортабельним автобусом.
Нічний переїзд до Польщі через КПП Рава-Руська (Hrebenne) або Угринів (Dołhobyczów).
2 день
  Прибуття в Ґданськ (Gdańsk). Екскурсія центральною історичною частиною міста, обід, вільний час.
Унікальне місто, якому понад 1000 років, польський «Амстердам», морська столиця і найпівнічніший мегаполіс Польщі з видатною історією, мультикультурними традиціями, духом свободи та мужності. Гданськ увібрав в себе різноманітність культур, адже від часу заснування був у складі багатьох держав або ж мав статус вільного міста. Родзинка міста - історична частина Гданська (внесена до всесвітньої спадщини ЮНЕСКО), перші будівлі якої відносяться до XIII-XIV століть. Після бомбардування 1945 р. велика частина будівель була зруйнована, однак їх відтворили з філігранною точністю. Захоплює та милує око набережна річки Мотлава та Портовий кран Журав (XV ст.). Також можна пройтись «королівським» шляхом, вздовж будинків у середньовічному стилі. Побачити Зелені ворота (найстаріша брама Гданська, XVI ст.), Вежу Ратуші (XIV ст.), фонтан Нептуна і Двір Артуса, зведений за зразком лицарських часів, Базиліку Пресвятої діви Марії (1343 р.) - найбільший цегляний храм Європи, висотою 83 м. А ще тут є алея «бурштинових майстрів», фабрика цукерок та вулиця пива. Гданськ - місто, в якому кожен знайде свою цікавинку.
21:00  Прибуття в околиці Ґданська. Поселення в готель, вечеря.
Проживання відбувається у 3* готелях єврокласу зі санвузлами у номерах. Розміщення у 2-3-4 місних номерах. Туристи що подорожують самостійно можуть бути підселені до осіб їх статі у 2-3-4 місні номери.
 3 день
08:00 Сніданок і виїзд на екскурсіі.
  Прибуття в Сопот (Sopot). Прогулянка небережною біля Балтійського моря, коротке купання в морі, дерев’яний пірс та кривий будинок.
Чисті піщані пляжі, розкішні парки, лісисті пагорби та освіжаюче повітря. Так зустріне вас неймовірне місто-курорт на Балтійському морі. Тут знаходиться унікальний дерев’яний пірс, що входить в море на пів кілометра. До речі, найдовший у Європі! Його уподобали не лише туристи, а й кумедні ручні чайки, які не бояться людей і можуть брати ласощі прямо з рук, а поруч - граціозні лебеді. Одна з найкрасивіших архітектурних споруд - старий маяк, висотою понад 30 м. Місцевою родзинкою є «кривий будинок», у якому немає жодного рівного краю - це справжня оптична ілюзія. Сопот зачаровує романтичною атмосферою та свіжістю морського міста, викликає нестримне бажання повертатися ще не раз.
  Прибуття в Мальборк (Malbork). Екскурсія замком та обід.
Старовинне містечко на півночі Польщі, що знаходиться в дельті Вісли. Відоме, в першу чергу, тим, що тут знаходиться неймовірний, один з найбільших у світі цегляних замків, занесений до світової спадщини ЮНЕСКО. Замок Мальброк (замок Марієнбург, XIII ст.), площею у понад 30 гектарів, був збудований як резиденція магістрів Тевтонського ордена. Нині він знаходиться у ідеальному стані і передає дух лицарських часів та велич готичної розкоші. Мальброк - могутній замковий комплекс. Тут вражає все! Потужні мури, нездоланні оборонні рови, шпилясті вежі та дахи, три рівні світлиць, старі каземати, таємничі підземелля, розкішні каплиці та костел, шпиталь, сад, млин, виставка зброї, обладунків, прикрас. А ще цікаві інженерні рішення, такі як система центрального опалення, які для середньовіччя були дійсно новаторськими. Замок Тевтонського ордена кличе до лабіринтів історії!
21:30 Прибуття в околиці Варшави. Поселення в готель, вечеря.
 4 день
08:00  Сніданок і виїзд на екскурсіі.
  Прибуття в Варшаву (Warszawa). Екскурсія Старим містом і Королівським трактом, обід.
Потужний європейський мегаполіс, місто палаців, музеїв та панорам. Багато хто помилково вважає Варшаву не зовсім цікавою у туристичному аспекті, однак це абсолютно безпідставно. Столиця Польщі вразить вас різноманітністю локацій - від старовинних замків до мегасучасних хмарочосів. У Варшаві варто відвідати Старе місто з Ринковою площею, яку охороняє Варшавська русалка, Барбаканом (міське укріплення XVIІ ст.) та костелом Св. Іоанна (1390 р.). Не варто оминати і Замкову площу, де вас неодмінно вразить величчю бароково-класичний Королівський замок (XVII ст.), який був 180 р. резиденцією королів, а 220 р. у ньому розміщувався сейм, також заслуговує на увагу президентський палац (XVII ст.). Цікавою буде прогулянка Королівським трактом - історичним шляхом із Старого міста до передмістя, де практично кожна споруда - перлина архітектури. Варшава сьогодні - це яскраве та привабливе місто, що пережило період скрути та стало потужною європейською столицею.
  Повернення до України. Перетин кордону через КПП Рава-Руська (Hrebenne).
23:00 Повернення до Львова.

 
Додаткова інформація

Проживання у Львові
Туристична агенція Lila Travel допоможе Вам забронювати житло у Львові на будь-яку кількість днів та будь-якої категорії: готель чи хостел. Також ми допоможемо Вам цікаво та пізнавально провести час у Львові та організувати будь-яку екскурсію містом та його передмістями.

Увага!
1. На проходження кордону на виїзд з України закладено 4 години, на в`їзд - 3 години. У випадку збільшення або зменшення цього часу, може бути скорочено чи продовжено програму, а також можливе більш пізнє повернення до Львова. Організатори зроблять все можливе, щоб вчасно повернутися до Львова, але якщо повернення буде із запізненням, або в межах комендантської години, то туристи добиратимуться додому на таксі власним коштом, автобус може зробити проміжні зупинки до приміського вокзалу і автобази.
2. Туроператор НЕ несе відповідальності за роботу митних та прикордонних служб. У випадках, якщо тур не відбувся через затримку на кордоні, яка унеможливлює здійснення повноцінної програми туру, а також, якщо більшість туристів прийняли рішення припинити поїздку за маршрутом через роботу митних та прикордонних служб, туроператор повертає кошти, сплачені за мандрівку, за мінусом фактично понесених витрат (транспорт, робота гіда та керівника групи, страховка).

Проживання відбувається у 3* готелях єврокласу зі санвузлами у номерах.
Розміщення у 2-3-4 місних номерах. Туристи що подорожують самостійно можуть бути підселені до осіб їх статі у 2-3-4 місні номери.

Вартість вхідних квитків
- замок Мальборк + історична екскурсія (заг. - 65 Zl, пільг. - 45 Zl, діти до 7 років - безкоштовно + дод. оплачується 15 Zl за аудіогід);
- морський пірс у Сопоті (заг. - 10 Zl, діти 3-16 років - 5 Zl);
- аудіо гіди 3 дні (трансмітери (приймачі) з навушниками (аудіогід), щоб було добре чути гіда і не заважати іншим туристичним групам - вартість 185 грн.  з особі).

Харчування
Обід (1-й день): організований у м.Ґданськ в кафе Bar Familijny Kos, меню: зупа огіркова, картопля з відбивною, салатик, компот (40 зл.).
Вечеря (2-й день): можна купити продуктів у супермаркетах Польщі, щоб перекусити, або індивідуально поїсти у готелі. 
Сніданок (2-й день): в готелі (входить у вартість).
Обід (2-й день): у закладах громадського харчування міста Мальборк (43 зл.).
Вечеря (2-й день): можна купити продуктів у супермаркетах Польщі, щоб перекусити, або індивідуально поїсти у готелі. 
Сніданок (3-й день): в готелі (входить у вартість).
Обід (3-й день): у закладах громадського харчування міста Варшава, орієнтовна вартість (43 зл.).
Вечеря (3-й день): можна купити продукти під час зупинки на шопінг та спожити їх під час стоянки автобуса на кордоні або на одній зупинок.  

Вартість:

6495 грн.
+ проїзд: Запоріжжя - Львів - Запоріжжя

У вартість включено:

  • проїзд комфортабельним автобусом;
  • проживання;
  • харчування (сніданки);
  • супровід гіда-екскурсовода;
  • екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах;
  • страхування на час подорожі.

У вартість не включено:

  • проїзд (залізничні квитки Запоріжжя - Львів - Запоріжжя);
  • харчування (обіди і вечері);
  • вхідні квитки до екскурсійних об'єктів;
  • особисті витрати та покупки.

 

Замовити поїздку

 

 


Back to top