Вихідний в Дніпрі: концерт «LOVE ТАНГО»

екскурсійний тур (1 день)
Запоріжжя - Дніпро - Запоріжжя

Музиканти знають, що танго - це більше ніж просто танець. Дотик та погляд народжують пристрасть. Коли двоє зливаються в одне ціле - народжується танго. Танець, в якому партнери не просто майстерно виконують рухи, а розповідають цілу історію. Танго - танець, створений чоловіками. Танець як поєдинок, який визначає найсильнішого. І перша частина вистави «LOVE ТАНГО » розглядає цю сторону танго. У другій частині, з народженням любові, танго набуває нової якості. Це - гармонія між чоловіком і жінкою. Це таємниця, яку танцюють двоє, танцюють серцем. Танго тримає глядачів в напрузі від найпершої секунди і до останньої. Недарма кажуть, що танго є танцем закоханих, адже танцівники здатні сказати тільки одним поглядом більше, ніж словами. Під час танцю кров кипить й адреналін зашкалює… Танець танго навіть занесли до каталогу ЮНЕСКО як об’єкт всесвітньої культурної спадщини. Адже це танець, до якого не можна бути байдужим!

Програма

10:00
Виїзд із Запоріжжя (пл. Маяковського - к/з Глінка - Дніпровська РА).
12:00 Прибуття до Дніпра. Екскурсія до культурно-ділового центру «МЕНОРА» (додатково 250 грн.).
«Менора» - унікальна споруда та найбільший у світі єврейський комплекс, аналогів якому немає у світі. Даний проект відображає минуле, сьогодення та майбутнє єврейського життя Дніпра. Завдяки своїй архітектурі він став однією з візитівок Дніпра. Центр складається з семи веж, що символічно являють собою подобу Храмового семисвічника.
Але ще більша унікальність знаходиться всередині комплексу. Розкішні концертні та банкетні зали, старовинний особняк Пчолкіна, синагога, музеї - все це включає центр «Менора».

На перших двох поверхах центру розташувалася Галерея, що поєднує усі сім веж будівлі. Вона виконана у стилі старовинного Катеринослава - стінні прольоти зроблені у вигляді фасадів знаменитих будівель міста, в яких функціонували різноманітні благодійні та духовні єврейські інституції.
Особливу атмосферу Галереї надає декор із мармуру та єрусалимського каменю, який є символічним «продовженням» Стіни плачу. Завдяки цьому Галерея у «Менорі» набула статусу своєрідного центру паломництва.

Підйом на оглядовий майданчик 18 поверху «Менора».
На Вас чекає захоплюючий вид на місто, яке відкривається з тераси 18 поверху центру. Лише звідси можна побачити всю панораму міста з висоти пташиного польоту. Познайомитись ближче з центром і піднятися на оглядовий майданчик можна лише під час екскурсії.
Відвідування центру «Менора» цікаве та пізнавальне, як для гостей міста, так і для мешканців, які хочуть подивитись на Дніпро по-новому.
14:00 Вільний час у центрі міста.
Ви можете пообідати в цікавих та яскравих кафе та ресторанах міста, відвідати торгово-розважальні центри, просто погуляти вуличками Дніпра, у парках, відпочити та насолодитися атмосферою прекрасного міста.

Увага! А ввечері охочі можуть відвідати Дніпропетровський театр опери та балету. Хто не захоче відвідувати концерт - вартість туру = 480 грн.
17:00 «LOVE ТАНГО» - Концерт симфонічного оркестру та артистів балету в Дніпропетровському академічному театрі опери та балету.
«LOVE ТАНГО» – це надзвичайно емоційна програма, яка містить в собі як твори світової класики, так і улюблені та відомі всім мелодії танго. Ця музика надихає, захоплює ритмами пристрасті та енергії.
Доля танго є однією з найсуперечливіших в історії музики. Танго називали танцем смерті, але запам’яталось воно, як танець кохання. Певно жоден танець не був стільки разів табуйованим, як танго. Майже кожен панівний в Аргентині (батьківщині танго) режим спробував заборонити танго, тому воно отримало ще одну назву - нічний танець, бо аргентинці збирались танцювати, коли не бачили жандарми. І найголовніше, танго - це вуличний танець що зміг підкорити, здавалося б, недоступні класичні сцени. 
Музиканти знають, що танго - це більше ніж просто танець. Це музика, яка здатна передавати не тільки пристрасть, чи тільки рух, а й набагато складніші почуття - втрату, безсилля, надію. 
У центрі танго - Чоловік і Жінка. Їх взаємини, пристрасті, конфлікти, примирення, «третій зайвий», ревнощі, ненависть ‒ всі відчуття, які наповнюють людське життя. У цьому танці не прийнято розмовляти, усміхатися, в нім навіть не прийнято дивитися один одному в очі.
Запрошення, висловлене вголос, може розцінюватися як образа. Допустимо лише погляд і легкий рух губ.
Танго ‒ танець-імпровізація, в нім дуже важливе уміння партнерів почути один одного. Це уміння народжується на підсвідомому рівні як би само собою, створюючи відчуття іншої реальності. А найвиразнішим моментом цього танцю є пауза: звучить музика, а двоє завмерли в обіймах один одного, ніби ведучи німий діалог на підвищених тонах ‒ це точка вищої напруги.
Під час танцю - жодних емоцій, жодної посмішки - тільки мова тіла та погляд, а жінка завжди залишається відомою чоловіком
Цього вечора на сцені звучатиме аргентинська, іспанська, французька, американська та, українська музика, музика Пьяцолли, яку об’єднали палкі ритми танго…
19:00 Повернення додому.
20:30 Повернення в Запоріжжя (Дніпровська РДА - пр. Металургів - пл. Маяковського).

 

Вартість:

650 грн.
без концерту -  480 грн.

У вартість включено:

  • проїзд;
  • екскурсійне обслуговування згідно з програмою;
  • супровід групи керівником;
  • медичне страхування.

У вартість не включено:

  • екскурсія до центру «МЕНОРА» (250 
    грн.);
  • харчування;
  • особисті витрати.

 

Замовити поїздку
 

 


Back to top