виїзд кожного четверга
під замовлення

 New! Відпочинок у Греції, виїзд автобусом з Одеси

відпочинок на морі (10 днів / 9 ночей)

Ласкаво просимо до Греції! Адже що може бути за прекрасне яскраве, сліпуче сонце, глибоке синє море та білі піщані пляжі, великі і маленькі острові, киплячі насиченим життям міста, порослі лісами гірські хребти, кулінарні насолоди, доброзичливість та життєрадісність місцевого населення, дивовижна давня історія і багатовікові традиції? Запрошуємо Вас доторкнутися до душі стародавньої та прекрасної Греції! 

Програма:

1 день
00:00 Виїзд автобусом з Одеси.
Нічний переїзд до Греції. У комфортабельному автобусі є туалет, кондиціонер, телевізор, чай, кава.
2 день
  Прибуття до Греції. Оглядова екскурсія Салоніками - «Македонське царство».
Під екскурсії ми побачимо Білу Вежу - символ міста, Храм Святого Димитрія Солунського, дізнаємося перекази про чудеса, що відбулися в цій церкві, відвідаємо Ротонду, побудовану як храм, присвячений спочатку Зевсу , а пізніше - Святим Небесним Безтілесним Силам - архангелам. Переїзд до Паралії Пантелеймонос - курорт на березі Егейського моря, розташований біля підніжжя гори Олімп. Широка піщана берегова лінія є однією з найчистіших у світі! Заселення в готель. Вільний час. Ніч у готелі.
00:00  Заселення в готель. Вільний час. Ніч у готелі. Пропонуємо проживання в готелі на Ваш вибір:

Готель «Afroditi» 3*, рейтинг на booking.com: 9,7/10.
Готель розташований у селищі Паралія Пантелеймонос біля підніжжя Олімп. Приголомшливі види на гори та фортеця Платамон. Готель має доглянуту зелену територію з великим басейном та барбекю. Біля басейну є бар. Безкоштовний Wi-Fi. До моря - 400 м, це близько 5 хв. неквапливим кроком. Пляж піщаний, з пологим заходом у море. Лежаки та парасольки надаються за додаткову оплату або купівлю напою в одному з пляжних барів. Готель є двоповерховою будівлею. У кожному номері є балкон зі столом і стільцями і видом на сад або басейн, холодильник, кондиціонер і телевізор.

CHRISTOS Apartments.
Затишні апартаменти «CHRISTOS Apartments» розташовані лише за 300 метрів від моря. Звідси відкриваються неймовірні краєвиди на гори та фортеця Платамон, а дорога на чудовий піщаний пляж займає 5 хвилин! Своя простора територія. Безкоштовний Wi-Fi доступний на всій території апартаментів. У кожному номері є кухня з необхідним приладдям для приготування свіжих грецьких продуктів - плита, посуд, холодильник. На балконах, що є у всіх номерах, є стіл та стільці для насолоди прекрасними видами під час їжі. При проживанні в цих апартаментах можна замовити сніданки на території сусіднього готелю. Поруч із апартаментами знаходиться колоритна таверна «Філоксенія», де Ви можете насолодитися традиційними стравами грецької кухні.

Alexandraki Apartments
Alexandraki Apartments розташовані 80 метрів від моря та мають зелену територію. Всі номери просторі та чисті, оснащені всім необхдіним. Знаходяться за 10 хв. від центру села Пантелеймонас. Відвідувачі можуть також скористатися безкоштовним Wi-Fi. Номери обладнані кондиціонерами, телевізором з плоским екраном, невеликим холодильником та окремою ванною кімнатою з феном та оформлені у світлих тонах. У ресторані, біля вілли пропонують традиційні страви грецької кухні.

Hotel Irida 3*
Готель Irida розташований за 400 м від пляжу Неос Пантелеймон в Пієрії. До послуг гостей басейн з дитячою секцією, сонячна тераса та снек-бар біля басейну. Готель оточений пальмовим садом і має номери з безкоштовним Wi-Fi. Номери готелю Irida з видом на басейн, сад або замок Платамонас оснащені кондиціонером і балконом або патіо. В кожному є телевізор та холодильник. Гості можуть відпочити на шезлонгах біля басейну та замовити холодну каву або легкі напої у барі. За 250 м від готелю працюють ресторани та магазини.
3 день
  Сніданок. 
  Екскурсія на Метеори «Парячі монастирі».
Нас чекає екскурсія до одного з найбільших монастирських комплексів у Греції, розташованого на скелях! Під час цієї екскурсії ми насолодимося неймовірно гарним краєвидом на Фессалійську рівнину і дізнаємося легенду утворення цих монастирів!
  Ніч у готелі.
4 день
  Сніданок.
  Екскурсія на Олімп «В гості до богів».
Олімп - це найвищий гірський ланцюг у Греції. Її висота складає 2917 метрів. Це те місце, де проживали і звідки правили світом 12 богів! Наша екскурсія розпочнеться з підйому на гору Олімп та відвідин Монастиря Діонісія. Після екскурсії на гору Олімп пропонуємо всім бажаючим відвідати унікальну локацію - села: Новий Пантелеймон та Старий Пантелеймон. Незважаючи на схожі назви, приставки до міст «Старий» та «Новий» відображають не лише час виникнення, а й атмосферу, побут та колорит поселень.
Першою нашою зупинкою буде старовинний венеціанський замок Платамонас, розташований прямо навпроти Нового Пантелеймонасу. Це одна з найвидатніших пам’яток Пієрії. Фортеця перебуває у досить хорошому стані, а вхід до неї доступний за невелику плату (3 ).
Чарівне гірське село Паліос Пантелеймонас (від гр. Старий Пантелеймон) причаїлося в Олімпійському гірському масиві, яке по праву вважається одним з найкрасивіших у Греції. Вона комфортно розташувалася на висоті 700 м над рівнем моря в оточенні пишної зелені. Звідси відкриваються чудові краєвиди на Егейське узбережжя та замок. Архітектура села зберегла вірність стародавнім традиціям і вражає гармонією з навколишніми пейзажами. Також у цьому селі ми відвідаємо церкву Святого Пантелеймона, де ви можете поставити свічки та залишити записки. А після екскурсії на нас чекає обід (за доп.плату) в одній із найзнаменитіших гірських таверен Північної Греції.
  Ніч у готелі.
5 день
  Сніданок.
  Круїз на острів Скіатос «Смарагдовий острів».
Сьогодні ми побачимо смарагдовий діамант Північних Спорадських островів з найкрасивішими пляжами та мальовничою архітектурою! Наша подорож почнеться з міста Волос, який розташований біля підніжжя гори кентаврів - Пеліон. Круїз на кораблі триває близько двох годин. Весь цей час ми матимемо можливість насолоджуватися фольклорною танцювальною програмою, відпочинком та спостереженням за дельфінами, що супроводжують кораблі в Егейському морі! Нас чекає купання на одному з найчарівніших пляжів Кукунаріс, і вільне в місті Скіатос для ланчу, шопінгу та прогулянки. Все це обов’язково вразить нас і надихне! 
  Ніч у готелі.
6 день
  Сніданок.
  Екскурсія Афінами та Акрополем «Верхнє місто».
Ми побачимо такі легендарні місця, як Храм Зевса Олімпійського, будівлю Парламенту та інші чудові архітектурні ансамблі. Протягом піднімемося до Акрополю, де знаходяться знамениті храми - Парфенон і Пропілеї, звідки відкривається чудовий краєвид на кам’яні амфітеатри Діоніса.
Також ви побуваєте біля Палацу Грецького Парламенту, де відбувається знаменита зміна варти і на Площі Синтагму.
А по дорозі назад ми під’їдемо до Фермопільської ущелини біля якої спартанці тримали оборону і де знаходиться пам’ятник 300-Спартанцям.
  Ніч у готелі.
7 день
  Сніданок.
  Екскурсія на Діон і Вергіну «Старовинні міста».
Діон - древнє македонське місто, де знаходився жертовний вівтар Зевса. В археологічному парку можна побачити тут святилища Деметри та Ізіди, античний Одеон, римські лазні, житлову частину стародавнього міста та «палац Діоніса».
Вергіна - перша столиця стародавньої Македонії, яку, за переказами, заснував Каран і назвав її Егес. Розквіт цього міста посідає V-IV ст. до зв. е. В 1977 Вергіна стала широко відома, коли в ході археологічних розкопок була виявлена ​​гробниця Філіпа II - батька Олександра Македонського.  Усередині мармурового саркофага Філіпа II було знайдено золоту скриньку з останками вбитого царя, золоту царську корону та інші предмети, що становлять величезний інтерес з культурно-історичної точки зору.
  Ніч у готелі.
8 день
  Сніданок.
  Екскурсія на водоспади Едеси та до термальних джерел Позар «Чарівні джерела».
Ми проїдемо через багаті сільськогосподарські регіони та міста Центральної Македонії і приїдемо до прекрасного міста Едеса - столиці вишень! Тут ми матимемо можливість насолодитися красою природи, водоспадами - найбільшим з них - Каранос, погуляти навколо них і навіть пройти крізь! Також ми побачимо один маленький музей із виробництва кунжутної олії! Далі ми вирушимо до термальних джерел Позар одного з найкрасивіших курортів у Центральній Македонії, розташованого біля підніжжя гори Каймакчалан заввишки 2524 м! Гарячі джерела температурою 37℃ протікають вздовж русла річки, формуючи невеликі природні термальні водоспади та озера. Тут, близько 15 печер, також розташований Спелеологічний парк Греції, деякі з яких доступні для відвідування! З собою можна взяти купальний костюм та рушник. А ще у нас буде час відвідати місцевий ринок із традиційними грецькими продуктами - алкогольними напоями, сушеними фруктами, медом, варенням, чаєм тощо. 
  Ніч у готелі.
9 день
  Сніданок. Виселення із готелю.
  Переїзд у Салоніки.
  Виїзд до України.
10 день
   Прибуття в Одессу.

 
Додаткова інформація

Важливо!
- Для громадян України, які прибувають до Греції ЗНЯТО зобов'язання надавати підтверджуючий документ з інформацією про Covid-19.
- В Грецію можна в'їжджати тільки за біометричними паспортами або закордонними паспортами, але тільки за наявності візи.
- Якщо дитина подорожує з одним із батьків або родичів, обов'язково потрібно оформлювати нотаріальну довіреність.
- Доплата за одномісне розміщення - 2905 грн.

Знижки
Знижка на дитину - 2075 грн. Знижка на дитину поширюється знижка тільки при бронюванні двох дорослих у номері разом з дитиною (2+1).
При бронюванні туристів відпочинку на 2 тижні поспіль, на другий тиждень буде надана знижка - 35 EUR на особу. Прі прожіванні в апартаментах  CHRISTOS і - 40 EURпрі прожіванні AFRODITI.

Ціни на виїзди 
Липень: 06.07 - 15.07 - від 371 EUR; 13.07 - 22.07 - від 371 EUR;  27.07 - 05.08 -  від 10375 грн.

Серпень: 03.08 - 12.08 - від 10375 грн.; 10.08 - 19.08 - від 10375 грн.; 17.08 - 26.08 - від 9462 грн.; 24.08 - 02.09 - від 9462 грн.; 31.08 - 09.09 - від 8923 грн.

Вересень: 07.09 - 16.09 - від 10375 грн.,  14.09 - 23.09 - від 8923 грн.,  21.09 - 30.09 - від 8923грн., 

Вартість:

від 8923 грн.

У вартість включено:

  • проїзд комфортабельним автобусом;
  • проживання (7 днів / 7 ночей) з вибраним харчуванням;
  • супровід представником агенції;
  • медична страховка.

У вартість не включено:

  • турподаток у готелі (2-3,5 EUR з особу за ніч);
  • факультативні екскурсії;
  • вхідні квитки в екскурсійні об'єкти;
  • особисті витрати та покупки.

 

Замовити поїздку

 

Back to top