під замовлення

Час цвітіння лаванди!

екскурсійний тур (1 день)
Запоріжжя - с. Матвіївка - Запоріжжя

Ви бачили коли-небудь на власні очі, як виглядає лавандове поле в період цвітіння? Тільки уявіть: казковий простір ніжного фіолетового кольору, насичений терпкий аромат, атмосфера спокою та блаженства… Люди мріють відвідати Францію не лише заради Ейфелевої вежі чи шедеврів архітектури, а й для того, щоб побачити відомі лавандові поля. Лаванда Прованс - місце, в яке неможливо не закохатися. Зазвичай туди їдуть закоренілі романтики, мрійники, творчі особистості та туристи, які обожнюють цвіт лаванди.
Ще одна причина, чому лавандові поля здобули шалену популярність - це фото. Лавандове поле - прекрасне місце, щоб зробити казкові кадри, які потім нагадуватимуть літо. Фотосесія в лавандовому полі для деяких туристів є серйозною справою. Ніжні лавандові знімки чіпляють погляд і вдало виділяються серед сірої маси однотипних фото. Якщо ви загорілись бажанням на власні очі побачити казкову лавандову гору чи поле і думаєте, скільки грошей відкласти, щоб гайнути за кордон на квітковий Прованс, то зачекайте хвилинку.
Хіба ви не знаєте, що у нас також цвіте лаванда?

 


Програма:

15:00 Виїзд із Запоріжжя (пл. Маяковского). 
16:00 Прібуття до с. Матвіївка.
Мі вже на місці! Сьогодні - день релаксу та насолоди, рай для любителів Провансу і фотосесій. Під Запоріжжям цвіте лавандове поле! Липень - сезон запашних лаванд. Лаванда дуже красива і ароматна квітка. Поряд із Запоріжжям є маленький куточок Франції - невелике поле, засіяне лавандою! Фіолетове «море» не дуже велике - декілька рядів і сотні кущів лаванди, посаджених з любов'ю до краси та думками про Францію. Але запах від нього розноситься по всій окрузі. Це безмежне бузкове поле, з ароматом липневих польових трав і дзижчанням джмелів і бджіл просто закрутить голову будь-кому.

Наша мета на сьогодні - це відпочинок. Просто забути про телефон і трошки посидіти, поніжитися, дістати задоволення від того, що ти на чистій природі, вдихати ці аромати… Букет лаванді для дому - так! Чудова компанія - так! Реквізит для фотосесій - так! Домашні улюбленці - так! Пікнік на килимку в рядках лаванди - так! Полежати на карематах - так! Пробігтися лавандовим полем у сарафані та капелюсі з широкими підлогами - так! Чи не відмовляйте собі ні в чому!

Під час відвідування Ви можете: послухати цікаву розповідь про цю прекрасну квітку, дізнатись про використовування лаванди, придбати собі та улюбленим друзям запашних букет (замовляти треба заздалегідь), зробити багацько яскравих фото, скуштувати смачного ароматного вина або влаштувати невеликий пікнік прямо серед лаванди…
Цікаво? Тоді беремо з собою гарне вбрання, все усе для фотосесії, кошики для пікніка і разом із друзями збираємось у дорогу! До зустрічі в лаванді!

Увага! За бажання групи ми можемо заїхати в цікаве місце - Садовий Центр Rozina (с. Матвіївка).
Садовий Центр Rozina - розплідник та торговий центр, де вирощують та продають багато квітучих рослин. Зараз - час цвітіння прекрасних троянд. А їх у розпліднику у продажу понад 50 сортів якісних саджанців троянд (тому і назва Садового центру - Rozina/Роза). Для любителя квітів тут рай! Тут продають: квіти, рослини, дерева та чагарники для саду, садовий інструмент та різні потрібні дрібниці!
Усім пріхильнікам садивніцтва та єстетікі, рекомендуємо обов'язково взяти із собою гроші, т.к. утриматися від спокуси щось купити для саду та городу - просто неможливо! Ви «захворієте» на місцеву красу і неодмінно забажаєте перенести до себе на садову ділянку хоча б частину тієї казки, яку Ви побачите!
19:30 Ми вдома! 

 

Вартість:

380 грн

В вартість включено:

  • проїзд комфортабельним автобусом;
  • супровід представником Lila Travel;
  • групова страховка;
  • келих смачного вина;
  • яскравий фотозвіт.

В вартість не включено:

  • букет лаванди, 50 гілочок (від 50 грн.,
    за попереднім замовленням,
    всі кошти з букетів - підуть на допомогу ЗСУ);
  • особисті витрати.

 

Замовити поїздку
  

Back to top