10 травня

New! Файний вікенд в Польщі: Краків, Морське око, Закопане, Величка

екскурсійний тур (3 дні / 2 ночі)
Львів - Краків - Малопольське воєводство -
Паленіца Бялчанська - Закопане
- Величка - Львів

Відпочинок в Польщі може дивувати! Найкоротший тур, який залишить нам море вражень! Польща - одна з найкрасивіших країн світу, яка вражає своєю історією та багатою культурою. Вона знаходиться в самому «серці» Європи. Тут Ви можете побачити багато цікавого, відкрити для себе щось нове: Краків - місто вражаюче, красиве і загадкове, колишня столиця та одне із найгарніших міст Європи, включене у список міст, які охороняються ЮНЕСКО, прогулянка на кораблику по р. Вісла, Морське Око - найбільше, найвідоміше та найкрасивіше озеро у Татрах, здивує неосяжний інженерний витвір - підземне место «Сольова шахта», відвідування термальних купалень… Крім цього на нас чекають традиційні гастро-дегустації, феєричні фото і інші приємні сюрпризи. Якщо Вам до вподоби чудова атмосфера, і ви зацікавлені весело провести час, тоді звертайтесь до Lila Travel!


Програма:

1 день
06:00 Виїзд зі Львова комфортабельним автобусом.
  Прибуття в Краків (Kraków). Екскурсія містом та замком Вавель, круїз по ріці Вісла та вільний час.
Для початку ми з Вами відвідаємо Краків - королівське місто та історичну столицю Польщі. Минемо Барбакан та Флоріанську браму й опинимось у Старому Місті, - геть іншому світі, найдавнішій частині Кракова, побудованій в 1490-х роках, яка змогла вціліти під час всіх воєн. Тут кожен фасад, кожен будинок має свою історію. На Головному Ринку о будь-якій порі дня і року сидять квітникарки і продавці кренделів, стукають об бруківку копитами коні, запряжені у королівські карети. Тут хмари голубів злітають до шпилів Маріїнської базиліки (1290 р.), кружляють над Сукеницями (1352 р.), де, як і віки тому, йде жвава торгівля. Старе Місто Кракова разом із замком Вавель, єврейським Казімежом і Страдомом були внесені до списку світової спадщини ЮНЕСКО та оголошені історичною пам'яткою Польщі. Краків, як і його побратим Львів, впродовж багатовікової історії творили представники багатьох народів, серед яких й наші предки - русини-українці. Виявляється, що в сучасному Кракові ми зможемо відшукати багато слідів і предметів матеріальної культури, які дозволять нам краще зрозуміти власну історію.

Краків. Замок Вавель
Краків - це Вавель. Вавель - це Польща. На Вавель хочуть потрапити усі, хто приїжджає до Кракова. Іноземні та польські туристи, перше, що роблять у Кракові - підіймаються на пагорб нескінченним потоком різномовного гамірного люду і часто, самі того не усвідомлюючи, йдуть Королівською дорогою, якою прогуляємось і ми з вами. Вавельський королівський замок у Кракові це цілий архітектурний комплекс, який є найголовнішим символом країни - він став символом як політичної, так і духовної влади та мав статус головної резиденції місцевих правителів. За даними розкопок на пагорбі Вавель було знайдено поселення віслян XI ст. Зведенню першої кам’яної споруди сприяв Король Вацлав II між 1290 та 1300 рр. А вже в XIV ст. Король Казимир III сприяв перебудові в стилі готики. Фантастично, але усі катаклізми і перебудови мало змінили середньовічну, тісну забудову замку. Замковий костел, його різні частини, мають ознаки романської доби, готики, ренесансу, бароко тощо.

Прогулянка на кораблику по р. Вісла.
З борту кораблика можна зробити красиві фото старого міста, помилуватися королівським Вавельським замком і побачити інші пам'ятники архітектури з ріки Вісла - історичного водного шляху Кракова. Обов’язково підніміться на верхню відкриту палубу та помилуйтесь панорамою Кракова. Оцініть чарівність таких районів Кракова, як Сальватор і Казімєж, а також огляньте пам'ятки, включаючи Дембницький міст, «костел на скелі» та музей японського мистецтва та техніки Мангха.
  Прибуття в Малопольське воєводство (Województwo małopolskie). Поселення в готель.
Проживання відбувається у 3* готелях єврокласу зі санвузлами у номерах. Розміщення у 2-3-4 місних номерах. Туристи що подорожують самостійно можуть бути підселені до осіб їх статі у 2-3-4 місні номери.
2 день
  Сніданок і виїзд на екскурсіі.
  Прибуття в Паленіца Бялчанська (Palenica Białczańska). Підйом та огляд озера Морське Око.
Найбільше, найвідоміше та найкрасивіше озеро у Татрах, походи до якого привабливі у кожну пору року. Хто тут бував, мрійливо усміхнеться спогадам й захоче знову, хто не бував - щиро рекомендуємо. Розташоване в польській частині Татр, у долині Риб'ячого Потоку, на висоті 1395 м. Морське Око визнане журналістами The Wall Street Journal одним з п'яти найкрасивіших озер у світі. Площа плеса 34,5 га, глибина - до 51 м. Сусідні гори вищі за рівень води майже на кілометр. Дивовижні панорами цього чистого та глибокого високогірного озера, яке є справжнім дивом природи, щиро захоплюють подих! Від паркінгу до самого озера вісім кілометрів асфальтованої дороги з плавним набором висоти. Дорогою є вдосталь джерел з питною водою й місць для відпочинку. Підійматись зовсім не важко, також є можливість в якості додаткової туристичної атракції проїхати дорогу до озера на мальовничому гуральському возі, який називається фасьонга.
  Прибуття в Закопане (Zakopane). Вільний час та обід.
Нас чекає столиця польських Татр та основний культурний центр гуралів - етнографічної групи поляків, яка має свої традиції, культуру, звичаї та фольклор. Своєрідний гуральський діалект, ситна та оригінальна гуральська кухня, а також фольклорні вистави та ходи у святкові дні - це є родзинка курорту Закопане. Центр міста - вулиця Крупувки - все крутиться навколо неї: національні ресторанчики - колиби, ятки з сувенірами, брички запряжені кіньми, які в екстравагантній формі познайомлять з дерев'яною архітектурою міста. Також, прогулюючись центральною вуличкою, ви матимете можливість відвідати історичні пам’ятки міста: костел святого Сімейства - невеликий тихий храм, з розписаним інтер’єром і вітражами, музей Карола Шимановського на віллі Атма та аж цілих п’ять різноманітних мистецьких галерей.
  Відвідування  термальних купалень «Хохоловські терми».
Chochołowskie Termy - це курорт з термальними басейнами та саунами, розташований у мальовничій долині Татр у Польщі. Тут відвідувачі можуть насолоджуватись корисними властивостями термальних вод, які добуваються з глибин землі, та прекрасними краєвидами гір. Комплекс складається з закритих та відкритих басейнів з термальною водою, які мають різні температурні режими та гідромасажні системи. Також тут є сауни з різними видами сеансів, що дозволяє відвідувачам розслабитись та відновити своє здоров'я. Крім того, Chochołowskie Termy пропонують різні види масажу та косметичних процедур. Відвідування Chochołowskie Termy - це ідеальний спосіб провести час з родиною та друзями та насолодитись чистим повітрям та гірською природою.
  Прибуття в Малопольське воєводство (Województwo małopolskie). Повернення в готель.
 3 день
  Сніданок і виїзд на екскурсіі.
  Прибуття в Величка (Wieliczka). Екскурсія соляною шахтою Величка та обід.
Соляна шахта «Величка» одна з найбільш незвичайних визначних пам’яток Польщі, яка входить до першого Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Шахта перебувала в експлуатації понад 700 років (з XIII по XX ст.), загальна довжина підземних коридорів шахти в даний момент становить близько 245 км, а глибина найнижчого 9-го рівня доходить до 327 м. Туристам доступні для відвідування всього 1% від загального числа коридорів і кімнат, але і цього достатньо, щоб відвідувачі виходили звідти з захопленням і масою позитивних вражень.
Весь маршрут проходить по 20 камерах, більшість з них названо в честь знаменитих людей, які відвідували шахту Велички або внесли вклад в її розвиток. Також екскурсовод розповість Вам про життя шахтарів, які поселялися тут цілими сім’ями і не виходили на поверхню.
А ще на маршруті є камера з соляним озером, глибина якого досягає 9 м. Кілька годин перебування на березі цього озера рівноцінне тижню перебування біля моря. Маршрут призначений для будь-якої вікової категорії. Довжина його становить близько 3 км, однак, під час проходження по маршруту вам належить спуститися на 800 сходинок, причому 380 з них чекають вас на самому початку маршруту. Тур закінчується на глибині 135 м, підйом на поверхню відбувається на ліфті.
23:00 Повернення до Львова.

 
Додаткова інформація

Проживання у Львові
Туристична агенція Lila Travel допоможе Вам забронювати житло у Львові на будь-яку кількість днів та будь-якої категорії: готель чи хостел. Також ми допоможемо Вам цікаво та пізнавально провести час у Львові та організувати будь-яку екскурсію містом та його передмістями.

Увага!
1. На проходження кордону на виїзд з України закладено 3 години, на в`їзд - 3 години. У випадку збільшення або зменшення цього часу, може бути скорочено чи продовжено програму, а також можливе більш пізнє повернення до Львова. Організатори зроблять все можливе, щоб вчасно повернутися до Львова, але якщо повернення буде із запізненням або в межах комендантської години, то туристи добиратимуться додому на таксі власним коштом, автобус може зробити проміжні зупинки до Приміського вокзалу і автобази.
2. Туроператор НЕ несе відповідальності за роботу митних та прикордонних служб. У випадках, якщо тур не відбувся через затримку на кордоні, яка унеможливлює здійснення повноцінної програми туру, а також, якщо більшість туристів прийняли рішення припинити поїздку за маршрутом через роботу митних та прикордонних служб, туроператор повертає кошти, сплачені за мандрівку, за мінусом фактично понесених витрат (транспорт, робота гіда та керівника групи, страховка).

Проживання відбувається у 3* готелях єврокласу зі санвузлами у номерах.
Розміщення у 2-3-4 місних номерах. Туристи що подорожують самостійно можуть бути підселені до осіб їх статі у 2-3-4 місні номери.

Вартість вхідних квитків
- прогулянка на кораблику по р. Вісла (заг. - 60 зл., дит. - 50 зл.);
- озеро Морське Око (заг. - 9 зл., діти, студ. і пенс. - 4,5 зл.);
- Хохоловські Термали, 3 години (заг. - 89 зл., дит. - 54 зл., дит. - 69 зл., дорослі віком від 60р - 75 зл.);
- Соляна шахта «Wieliczka» (заг. - 122 зл., діти до 18 років включно - 102 зл., діти до 4 років - безкоштовно).

Харчування
Сніданок (1-й день): можна взяти з собою закуски, щоб перекусити під час стоянки автобуса на кордоні або на одній з зупинок.
Обід (1-й день): відбудеться в одному з закладів самообслуговування з традиційною польською кухнею по дорозі до Кракова (оплачується самостійно по меню).
Вечеря (2-й день): організована у одному з найпопулярніших закладів Кракова, меню: суп, гарнір, м’ясна / рибна страва на вибір, м’ясна закуска, шарлотка (45 зл.).
Сніданок (2-й день): в готелі (входить у вартість).
Обід (2-й день): організований у м. Закопане в колоритній гуральській колибі, меню: суп, картопля, м’ясна / рибна страва на вибір, салат зі свіжих овочів (45 зл.).
Вечеря (2-й день): можна купити продуктів впродовж дня та перекусити в готелі перед сном.
Сніданок (3-й день): в готелі (входить у вартість).
Обід (3-й день): організований у підземному ресторані соляної шахти, (журек з ковбасою та яйцем, кльоцки, відбивна зі свинини (45 зл.).
Вечеря (3-й день): можна купити продукти під час зупинки на шопінг та спожити їх під час стоянки автобуса на кордоні або на одній зупинок.  

Вартість:

4599 грн.
+ проїзд: Запоріжжя - Львів - Запоріжжя

У вартість включено:

  • проїзд комфортабельним автобусом;
  • проживання;
  • харчування (сніданки);
  • супровід гіда-екскурсовода;
  • екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах;
  • страхування на час подорожі.

У вартість не включено:

  • проїзд: залізничні квитки Запоріжжя - Львів - Запоріжжя;
  • харчування (обіди і вечері);
  • вхідні квитки до екскурсійних об'єктів;
  • особисті витрати та покупки.

 

Замовити поїздку

 

 


Back to top