New! Парки і сади Дніпра

екскурсійний тур (1 день)
Запоріжжя - Дніпро - Запоріжжя

Дніпро. Він змінюється щодня, стає все більш квітучим і красивим. І не завжди в нас є час помітити навколишню красу. З'являються бруньки на деревах, розпускаються квіти або осінь грає багатством багряно-жовтими барвами. Ці прості речі допомагають нам відволіктися від теперішнього часу і насолоджуватися природою.
Lila Travel запрошує своїх друзів провести вихідний на затишному острові живої природи! Так, так, розуміємо, складно повірити, що Ви опинитеся зовсім в іншому світі, - «бетонні джунглі» залишаться позаду, а разом із цим і шум, гам, пил - вся міська метушня.
Пройтися серед краси приємно в будь-яку пору року. Прекрасна природа, небесно-блакитне небо і свіже повітря - що ще потрібно для гарного проведення часу.


Програма

10:00
Виїзд із Запоріжжя (пл. Маяковського - к/з Глінка - Дніпровська РА).
11:00 Прибуття до Дніпра. візіт у садово-парковий центр «САКУРА».
Саме місце, насичене запахами лісу і просто заставлене найрізноманітнішими декоративними рослинами, є ексклюзивним і приведе вас у захват. Родзинка полягає в тому, що територія садового центру (2 гектари краси!) дозволяє кожному з Вас насолодитися спілкуванням з живою природою без скупченості та дратівливих факторів, властивих мегаполісам. І якщо ви хочете «не музики, а тиші» - тоді вам сюди! А, найдивовижніше, все це зовсім поруч з нашим містом!
Перед вами відкриється пейзаж з видом на величезне озеро з лотосами, ліліями, містками, кам'яними брилами. Ви почуєте приємну музику, і Ви побачите просто незліченну кількість дерев і квітів, чагарників, чудових водоспадів та водойм, незвичайних садових композицій з каменю, арки, затишні містечка для відпочинку, а також місця для проведення дозвілля… Краса одним словом!

Увага! Прихильникам та власникам свого саду рекомендуємо обов'язково взяти із собою гроші, т.к. утриматися від спокуси щось купити для саду та городу - просто неможливо! Ви «захворієте» на місцеву красу і... неодмінно з'явиться бажання перенести до себе на садову ділянку хоча б частину тієї казки, в якій ви гуляли! Вільний час для фотосесії у чудовому саду.
12:30  Прибуття до Дніпра. Відвідування яхт-клубу «Січ» в Дніпрі. Відпочинок.
Цього дня ми вирішили відпочити на природі. Спортивно-вітрильний, культурно-етнографічний клуб, райський куточок на березі Дніпра, місце відпочинку для усієї сім'ї, туристичний центр Дніпра - усе це яхт-клуб «Січ». Вас чекає краса і релакс, свіже повітря, водний простір, милі ручні птахи і тварини: качки, гуси, лебеді, павичі, які вільно гуляють по території.
Останнім часом на території яхт-клубу з’явилися нові птахи і тварини. Сьогодні тут живуть павичі, три види качок, лебеді і гуси. По галявинах розгулюють козенята і баранці. Всі тварини і птахи вільно прогулюються по доріжках яхт-клубу. Їх можна гладити та фотографувати. Для птахів в продажу спеціальний корм.
Об'єкт поки що не відкрився офіційно, при цьому на території укладено газони, висаджено чагарники та дерева, що вже зробило «Січ» улюбленим місцем відпочинку мешканців та гостей міста. Зараз яхт-клуб «Січ» відкритий тільки для прогулянок та проведення фотосесій. Купатися, розводити багаття та їсти на території заборонено.
13:30 Сквер «Прибережний» - унікальна зона відпочинку в Дніпрі.
Парк має дуже сучасний вигляд і потрапив до списку «Найкраща українська архітектура 2018-2021 років». У парку висаджено велику кількість незвичайних дерев і чагарників. Звичайно, вони ще не дають великої кількості тіні, щоб сховатися від спеки, але мають дуже гарний і стильний вигляд. Тут висаджено близько 700 дерев. Серед них платани, сакури та клени. Також постелено зелений газон. У сквері встановлено великий переливний фонтан - це улюблене місце відвідувачів парку, щоб освіжитися або пограти з дітьми...
14:30 Центральний парк ім. Т. Г. Шевченка.
Від заснування і до 1925 мав назву Потьомкінський сад. Целена візитна картка Дніпра, центральний і найстаріший парк міста, пам'ятка садово-паркового мистецтва.

Прогулянка Набережною та Монастирським островом. Оглядовий майданчик Дніпра.

Дніпровська набережна - це гордість Дніпра. Вона є найдовшою в Європі, адже простягається майже на 30 кілометрів. Набережну сміливо називають найкрасивішим місцем Дніпра. На ній кожен зможе знайти для себе улюблений куточок, тому вона стала улюбленим місцем прогулянок для місцевих мешканців і гостей міста.
Посередині Набережної розташувався великий зелений бульвар, а загалом вона прикрашена десятками скульптур, пам'ятників, кафе та ресторанів.
Монастирський острів - одне з найпопулярніших місць серед дніпрян. Він є частиною міського парку імені Тараса Шевченка. У його центрі розташувався великий парк атракціонів. Тут можна покататися на величезному колесі огляду, з якого відкривається неймовірний краєвид на простори річки та панараму міста.
Окрасою острова є білосніжна Миколаївська церква. Її золотий купол видно з різних точок міста. Також, на острові є зоопарк, акваріум, різноманітні кафе, ресторани, водна станція, кінний двір і пляж, де можна покупатися і позасмагати влітку.
17:00 Вільний час у центрі міста.
Ви можете пообідати в цікавих та яскравих кафе та ресторанах міста, відвідати торгово-розважальні центри, просто погуляти вуличками Дніпра, у парках, відпочити та насолодитися атмосферою прекрасного міста.
18:00  Повернення додому.
19:30 Повернення в Запоріжжя (Дніпровська РДА - пр. Металургів - пл. Маяковського).

 

Вартість: 

480 грн.

У вартість включено:

  • проїзд;
  • екскурсійне обслуговування згідно з програмою;
  • супровід групи керівником;
  • медичне страхування.

У вартість не включено:

  • харчування;
  • особисті витрати.

 

Замовити поїздку
  

 


Back to top