New! Зроблено в UА: «Дрюківські вина»

гастрономічний тур (1 день)
Запоріжжя - Дніпропетровська область - Запоріжжя

Цьому чудовому напою присвячено чимало висловлювань великих людей. Вино лають, вино вихваляють, з нього жартують, але нікого цей напій не залишає байдужим. Як сказав великий драматург П'єр Бомарше: «Без пісень і вина життя даремно пропадає!». І ми для вас приготували чудовий захід -
винний тур на крафтову виноробню «Дрюківські вина». Не важливо, які сорти Ви надаєте перевагу, щось магічне є у всіх. Від лози до келиха процес виноробства є справжнім мистецтвом, і його результати часом зачаровують. Говорять навіть, що випити келих червоного вина так само корисно, як провести одну годину за фізичними вправами. Тож біжіть геть зі спортзалу, приєднуйтесь до нас на екскурсію, наливайте собі келих вина і… насолоджуйтесь!
Увага! Будь-яке свято, корпоратив, просто дружні «посидіти» - екскурсію на крафтову виноробню «Дрюківські вина, можна замовити у Lila Travel у будь-який зручний для Вас день (група не менше 15 осіб)!

Програма

07:00
Відправлення із Запоріжжя (пл. Маяковського - Глінка - Дніпровська РДА).
08:00 Прибуття до Дніпра. Відвідування яхт-клубу «Січ» в Дніпрі. Відпочинок.
Цього дня ми вирішили відпочити на природі. Спортивно-вітрильний, культурно-етнографічний клуб, райський куточок на березі Дніпра, місце відпочинку для усієї сім'ї, туристичний центр Дніпра - усе це яхт-клуб «Січ». Вас чекає краса і релакс, свіже повітря, водний простір, милі ручні птахи і тварини: качки, гуси, лебеді, павичі, які вільно гуляють по території.
Останнім часом на території яхт-клубу з’явилися нові птахи і тварини. Сьогодні тут живуть павичі, три види качок, лебеді і гуси. По галявинах розгулюють козенята і баранці. Всі тварини і птахи вільно прогулюються по доріжках яхт-клубу. Їх можна гладити та фотографувати. Для птахів в продажу спеціальний корм.
Об'єкт поки що не відкрився офіційно, при цьому на території укладено газони, висаджено чагарники та дерева, що вже зробило «Січ» улюбленим місцем відпочинку мешканців та гостей міста. Зараз яхт-клуб «Січ» відкритий тільки для прогулянок та проведення фотосесій. Купатися, розводити багаття та їсти на території заборонено.
  Відвідування крафтової виноробні «Дрюківські вина» .
Крафтова виноробня «Дрюківські вина» - унікальне місце де з любов'ю створюється найкраще вино. Екскурсія садибою «Вино від серц - до душі», під час якої ми відвідаємо винарню, де дізнаємось секрети технології приготування найсмачнішого напою. Адже це вино неодноразово отримувало багато престижних нагород (відомості про «Дрюківські вина» та продукцію Юрія Колесника є і в каталозі «Винний гід України»).
«Дрюківські вина» - такий бренд обрав Юрій Колесник для своїх авторських вин, що виробляються на власній винарні у Дрюківці в Дніпропетровській області. Дрюківка - колишній козацький хутір на річці Оріль. Саме тут інародилася ідея створити найкращі крафтові вина з українською «пропискою». Площа посадки виноградників не є великою, це фактично експериментальна ділянка. Виноград привозить з півдня Херсонської області.

Що нас чекає:
- Ми дізнаємось секрет технології приготування авторського вина та доторкнемось до культури споживання цього напою;
- На нас чекають сорти білого і червоного вин, з вишуканим букетом та оригінальним смаком. Вина натуральні, виготовлені за класичними технологіями, без додавання цукру. Ви дізнаєтесь про червоні вина від Дрюківського бренду: Бастардо, Каберне, Сапераві, Піно-Нуар, та білі: Рислінг, Трамінер, Піно-Грі.
Дрюківські вина - це поєднання довершеного смаку та окремий бренд якісного українського вина.

Дегустація якісного авторського вина.
Після екскурсії нас чекає найприємніша частина - дегустація 7 видів вин. Дізнаємося все про культуру сживання алкогольних напоїв та історію виноробства в Україні. Пам'ятаєте слова великого Омара Хайяма:
«Вино запрещено, но есть четыре «но»:
Смотря кто, с кем, когда и в меру ль пьет вино.
При соблюдении сих четырех условий
Всем здравомыслящим вино разрешено».
Приєднуйтесь до нас, наливайте собі келих вина і… насолоджуйтесь!

Смачний домашній обід. Також господарі будуть нас частувати справжнім українським обідом (бограч або шурпа, пиріжки й компот).

Досить розповідати треба їхати і насолоджуватися! Чому б і ні? Вина нового урожаю ще зріють, а от «старими» вже можна і гостей пригощати!; «Дрюківські вина дійсно того варті!
Увага! Захід проходить у закритій утепленій альтанці, тому погода на проведення не впливає.
17:00  Повернення додому.
19:30 Повернення в Запоріжжя (Дніпровська РДА - пр. Металургів - пл. Маяковського).

 

Вартість: 

дорослі - 110 грн.

У вартість включено:

  • проїзд;
  • экскурсия на винодельню;
  • екскурсія садибою «Дрюківські винаі»;
  • дегустація - 3 види вина;
  • обід;
  • супровід керівником групи;
  • туристичне страхування.

У вартість не включено:

  • катання на конях (50 грн.);
  • продукція виноробні (сири, вина);
  • особисті витрати та сувеніри.

 

Замовити поїздку
  

 


Back to top